tag:blogger.com,1999:blog-1959261199250436697.post7148846256232688436..comments2023-04-09T11:36:10.391-04:00Comments on روز به روز ، همراهِ زندگی: Unknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1959261199250436697.post-56232984659670037222013-01-07T11:17:00.231-05:002013-01-07T11:17:00.231-05:00ممنونم لاله جان. اتفاقا ذخیره مون هم داره به اتمام...ممنونم لاله جان. اتفاقا ذخیره مون هم داره به اتمام میرسه و روش تو رو امتحان میکنم.پریساnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1959261199250436697.post-43429986774011539352013-01-07T10:55:36.733-05:002013-01-07T10:55:36.733-05:00:)) خیلی با مزه بود
راستی من از همین اُت میل های ...:)) خیلی با مزه بود <br />راستی من از همین اُت میل های اینجا میگیرم و باش هلیم درست میکنم. اون هم 20 دقیقه طول میکشه. جدیدا به جای کره توش روغن نارگیل میریزم و با دارچین خیلی خوب میشه، البته با کره خیلی سنتی تره طعمش :)<br />اگه یه موقع بسته های رسیده از ایران تموم شد با اُت میل های اینجا هم امتحان کنید لالهhttp://barani.canoreply@blogger.com