Friday, September 10, 2010

انبه و تمشک

می دونستم کیک رو به چه مناسبتی گرفتی. رویه اش خوشگل بود. کمی که سرم خلوت شد، سرکی کشیدم به یخچال تا ببینم چه نوع کیکیه. تعجب کرد‏م وقتی دیدم موس کیکِ انبه و تمشک* گرفتی. ترکیبِ عجیب و غریبی بود. ‏
وقتی می خواستیم بخوابیم، در قبض خرید نگاه میکردی . میپرسیدی انبه و تمشک چی بوده دیگه و خودت هم در حیرت بودی که چطور این کیک رو گرفتی؟ میخواستی کیک پنیربگیری.‏
وقتی که خوابیدیم و خوابیدی، فکر کردم، بی حکمت نیست اینکه این کیک رو گرفتی. انبه و تمشک. حکایت من و تو هم، حکایت همون انبه و تمشکه. دو تا چیز متفاوت. دو تا آدم متفاوت. میشه که خوشمزه بشه. و خوبه که در آغاز شانزدهمین سالِ این آمیختن، مخلوطِ این دو طعم رو بچشیم. چه خوبه که با تفاوتهای انبه و تمشک، کیک ما وا نرفت. ‏و امروز آنقدر طعم و مزه هامون با هم قاطی شده که جدا کردنش بنظر غیر ممکن میاد.‏

از زبانِ موشی در اون تبریکِ من درآوردی که با روشی برامون ضبط کرده بودند و مثل همیشه هول بودند و یکهفته زودتر بهمون دادند
"Happy mom and dad happy face married!"
یا از زبانِ روشی
"Happy anniversary!"
در انتظارِ خوردن موس کیکِ انبه و تمشک! ‏



Mango and Raspberry Mousse Cake *
بعدا نوشت: وقتی اقدام به بریدن کیکِ مزبور کردیم، کاشف به عمل اومد که همون کیک پنیر بود فقط لیبل روش اشتباهی بود.‏ قسمت نبود موس کیک انبه و تمشک بخوریم.‏ شما اگه خوردین، به ما بگین چه مزه ایه.‏

5 comments:

  1. مريم-مامان آواSeptember 11, 2010 at 4:38 AM

    پس شما هم 19 شهريور ...16 سال قبل؟ چقدر زياد...خوش باشيد هميشه و در كنار دختراي گلتون عزيزم

    ReplyDelete
  2. مامان امیرسامSeptember 12, 2010 at 2:27 AM

    عجب .... یعنی میشه بعد از 16 سال حس کرد که طعم انبه و تشمک باهم خوب میشه؟؟؟؟ منظورمو فهمیدی دوستم؟؟؟ (آیکون چشمک(

    تبریک از صمیم فلب و هپی فیس به سبک موشی

    ReplyDelete
  3. چه بامزه. تا به حال نشنیده بودم یه همچین ترکیبس. ولی واقعا" میشه که خوشمزه بشه. ماهم همینیم.

    ReplyDelete
  4. مبارک باشد. انشاالله صد و بیست سال

    ReplyDelete